Jag jobbar bara med chefer och ledare som vill något!

Vad behöver du för att bli den ledare du själv vill ha? Vägen dit kan se olika ut men men jag följer med dig hela vägen från chef till ledare. Genom samtal och bollplankande utmanar jag dina tankar och gränser så att du utvecklas professionellt och blir den bästa versionen av dig själv.


"Har du funderat på hur du ska ta ditt ledarskap vidare? Känner du ibland att du funderar över saker som borde vara självklara i din roll? Har du mängder av tankar kring hur du ska nå de där målen, bygga teamet, få folk att dra åt samma håll? Marie är en av de mer prestigelösa, drivande och snabbtänkta människorna jag haft förmånen att jobba med och jag kan inte nog betona hur stor skillnad hennes input gjort. Jag rekommenderar hennes tjänster till dig som har funderingar kring ditt ledarskap, ditt läge i karriären eller snart sagt det mesta." Benny Kedeén, Executive Volvo GTO

Du är som chef och ledare ganska ensam och behöver få lufta interna saker med en extern samtalspartner. Jag utgår i mitt arbete med dig utifrån att att du blir en bättre chef när du själv blir sedd och hörd och att du behöver få landa i dig själv för att på bästa sätt kunna styra upp ditt chefskap. 

Jag hjälper dig som chef och ledare att bli den bästa versionen av dig själv så att du kan bli den ledare du själv vill ha. 

Även den minsta förändring kan ge stora resultat- se bara på det lutande tornet i Pisa som helt förändrade sin riktning efter bara 5 graders felaktighet i grundfundamentet!

Våra samtal är naturligtvis konfidentiella och vi bestämmer omfattningen tillsammans. Jag finns där så länge du behöver mig.

Jag erbjuder olika paketlösningar för samtal samt workshops för hela din ledningsgrupp, kontakta mig för mer information.

Boka tid direkt i kalendariet ovan. Jag återkommer innan mötet med detaljer. Faktura skickas direkt efter mötet.

Det finstilta finner du här http://marienordstrom.se/personuppgifter/

www.marienordstrom.se

marie@marienordstrom.se

Connecta gärna på LinkedIn