Marie Nordström

Hjälper dig att bli den ledare du själv vill ha!

  • HR / Organisation
  • Ledarskap
  • Förändringsarbete
  • Kommunikation
  • Självledarskap
  • Personlig utveckling
  • HR & Organisation

Om du är golfare och skulle få chansen att få stöd av ett proffs för att förbättra dina slag och din hole-in-one-förmåga, skulle du tacka ja? Om tränaren till världsmästaren i tennis kom fram till dig på tennisbanan och erbjöd sig att hjälpa dig att få till din backhand så att du kunde spöa kollegan, hade du tackat ja?

Vem hjälper dig i ditt ledarskap? Kanske dags att skaffa dig en ledarskaps PT?

Dina styrkor: Du är chef. Du är utvald bland många att vara den som leder andra. Du gör ett bra jobb. Du är stark. Du är uthållig. Du är kompetent. Du är bra på det du gör. Du är modig. Du är omtyckt.

Dina svagheter: Se ovan. It’s lonely at the top. Du är ensam. När de där situationerna uppstår eller de där dagarna inträffar, har du någon att bolla med då? När huvudet snurrar av tankar, var lägger du dem då? Det är svårt för att inte säga omöjligt för många chefer att visa någon typ av svaghet på jobbet, är det så för dig? Du tänker att det kan skada den bild du byggt upp av dig själv för andra. Kanske har du heller ingen privat ventil i form av någon som kan hjälpa dig att reda ut tankarna.

Eller är det så att du har team eller grupper som inte fungerar ultimat? Vill du ha extra stöttning i arbetet med dem? Behöver du någon som har tiden och viljan att gå in och jobba direkt med dem och deras styrkor? Eller behöver du stöttning i att se över hela din organisation och bolla dessa tankar med en utomstående som känner dig, dina styrkor och svagheter?

Jag jobbar med externt ledningsstöd och finns tillhands för dig chef som vill ha ett bollplank, någon att dryfta frågor med som du av olika anledningar inte kan prata med någon om på jobbet eller som kan vara din förlängda arm direkt ut i verksamheten. Om du vill öka din mentala styrka, få ett bättre grepp om dig själv, få hjälp att slänga bort gammalt skräp och stärka din självbild så hör av dig till mig.

Jag har plats för några nya klienter under våren - är du en av dem? Jag vill stötta dig att bli den ledare du själv vill ha!Jag hjälper chefer och ledare som vill utveckla organisationen eller få stöd att ta sitt ledarskap vidare, nå de där målen, bygga sitt team och få medarbetarna att dra åt samma håll.

Därmed kan du skapa frigjord tid, minskade kostnader för sjukfrånvaro och lägre personalomsättning, en lugnare vardag och ett tryggare och mer empatiskt ledarskap i en välmående organisation!

Med en mångårig ledarerfarenhet, en längre akademisk ledarskapsutbildning samt en förkärlek för de svåra samtalen och Mattering får du mina bästa kvaliteter; tydlighet, rakhet och engagemang, med dig i arbetet att hitta ditt varför, få hjälp med ditt hur och stöd i ditt gör.

"Marie är en av de mer prestigelösa, drivande och snabbtänkta människorna jag haft förmånen att jobba med och jag kan inte nog betona hur stor skillnad hennes input gjort. Jag rekommenderar hennes tjänster till dig som har funderingar kring ditt ledarskap, ditt läge i karriären eller snart sagt det mesta." Benny Kedén, Digital Leader, Volvo GTO

Läs mer: https://marienordstrom.se

Marie's utvalda erbjudanden: